Ettersom Galant nå er en del av Solvencia tar du kontakt via deres nettsider, enten via deres kontaktskjema som du fyller ut, logge inn på MinSide eller be om å bli oppringt. Telefontjenesten har åpningstider alle hverdager fra 8-20.

Hva sier andre kunder om Solvencia Inkassoselskap?

Vi finner ingen kundeomtaler om Galant inkasso.

Hva burde jeg gjøre om jeg uenig i et inkassokrav?

Om du er uenig i kravet kan du sende melding til Solvencia via Min Side eller via deres kontaktskjema. For at de ska kunne hjelpe deg på best mulig måte bør du oppgi så detaljert som mulig begrunnelsen for klagen din.

Etter tre virkedager vil du motta en bekreftelse på at klagen en mottatt. Behandlingstiden varierer i forhold til din sak og saken stoppes til saken er ferdigbehandlet.

Forbrukertilsynet anbefaler at man kontakter inkasso-selskapet i tillegg til selskapet som har hyret/solgt inn inkassoselskapet for å bestride inkassokravet. Det anbefales også, om ønskelig, at man ber om mer informasjon rundt kravet man er uenig i.

Hvordan kan jeg sjekke om jeg har krav hos Solvencia inkasso selskap?

Om du lurer på om saken din er avsluttet eller ikke kan du ta kontakt via Mine Sider eller via deres kontaktskjema på deres nettsiden

Hva burde man gjøre om man har fått et eller flere inkasso-krav?

Om du har fått et eller flere inkassokrav bør du få oversikt over økonomien ved å finne ut hvor mye du har i samlet gjeld. Deretter bør du kontakte selskapene som har sendt deg krav og prøve og forhandle ned gjelden. Om man ikke har råd til å betale er det gunstig å få til en avtale om en nedbetalingsplan for gjelden som er justert til din økonomiske situasjon. Jo raskere man får på plass en plan for hvordan nedbetalingen skal skje, jo bedre. Det er viktig at du viser interesse for å finne en løsning på problemet.

Om man har mye gjeld med inkasso og/eller betalingsanmerkninger og eier egen bolig kan man søke refinansiering med betalingsanmerkninger der man få samlet alle krav og lån i ett og samme lån. Slike lån er kostbare og anbefales derfor kun til de som ikke har andre utveier for å kunne betale ned gjelden. Det anbefales derfor at man får en oversikt over sin økonomiske situasjon for å finne det beste løsningen for å betale ned gjelden.