Sliter du med å betale regninger? Da kan refinansiering være det din personlige økonomi trenger nå.

Hva er egentlig refinansiering?

Har du usikret lån som forbrukslån eller kredittkort du nedbetaler hver måned? Da er refinansiering relevant for deg, og da vil refinansiering spille en viktig rolle for deg i å bli gjeldsfri.

Refinansiering av eksisterende gjeld handler om å søke om lavere rente på samme lån du allerede betaler ned på, for å fjerne unødvendige kostnader, for å betale mindre enn det du gjør i dag.

Hvorfor refinansiere?

Vil du bli gjeldsfri? Det er flere fordeler ved å refinansiere:

  • Refinansiering av eksisterende lån kan redusere en betydelig del av de månedlige utgiftene du har på lånene dine.
  • Du kan spare flere tusener hver eneste måned.
  • Du blir kvitt gjeld fortere, og kan bruke beløpet du sparer på andre ting.

Vil du øke sannsynligheten for best mulig rente, burde du søke gjennom en finansagent som Axo Finans. Når du søker om refinansiering gjennom en finansagent som Axo Finans:

  • Søknaden din blir sammenlignet av 23 banker, så sannsynligheten er mye større for at du får et bedre tilbud med lavere totalkostnad.
  • Oppfølging gjennom hele prosessen.

Axo Finans hjelper deg med refinansiering av usikret lån som lån uten sikkerhet, forbrukslån, og refinansiering av kredittkort. Har du boliglån du ønsker å refinansiere må du be om tilbud om det uavhengig av tilbudet du ber om angående refinansiering av usikret gjeld.

Hvordan søke om refinansiering.

Det eneste du trenger å gjøre er å fylle inn informasjonen banken trenger i søknadsskjema. Du kan når som helst søke om refinansiering, og det kan gjerne gjøres en gang i året.

Kundesenteret hjelper med spørsmål gjennom hele prosessen, og er tilgjengelig både hverdag og helg.

Søk om refinansering her, og få hjelp til å kutte unødvendige kostnader.

Axo Finans

Axo Finans er en finansagent som formidler forbrukslån og refinansiering. Vi samarbeider med 23 banker hvor du kan bruke vår tjeneste til å sikre deg det best mulige tilbudet innen refinansiering av usikret lån eller forbrukslån uten sikkerhet.

Axo Finans ble grunnlagt i 2008, og er i dag til stede i Norge, Sverige, Danmark og Finland.

Renteeksempel: Nominell rente 11,9%, effektiv rente 13,14%, lånebeløp kr 150 000 med nedbetaling over 10 år, kostnad kr 111 759, totalt kr 261 759.