Om oss

Gjeldsproblemer.com ble startet i 2011 for å hjelpe nordmenn som var havnet i gjeldsproblemer med informasjon. Siden 2011 har veldig mye skjedd i Norge og gjeldsproblemene ser ut til å øke.

I 2019 så har vi et mål om å hjelpe så mange som mulige med gode løsninger på sine gjeldsproblemer. Vi yter ingen direkte hjelp utenom å skrive innhold, informere og snakke frem gode løsninger.

Vi driver ikke med gjeldsrådgivning. Vår nettside er 100% gratis for deg som kunde. Hvis du har spørsmål rundt din situasjon så anbefaler vi at du kontakter en profesjonell advokat med en kjent erfaring på nettopp disse spørsmålene.

Gjeldsproblemer.com er finansiert 100% med midler som vi tjener opp igjennom samarbeidspartnere eller annonser. Alle disse lenkene er merket og det skal komme klart frem om det er en annonse eller ikke. Hvis du en sponset artikkel eller en annonse hos oss så kan vi hjelpe deg med dette. Vi liker best annonsører som er relevante for besøkende av denne nettsiden. Du kan kontakte oss på post@gjeldsproblemer.com.

Hvis du ønsker å kopiere noe innhold så må du gjerne kontakte oss så kan vi skrive noe helt unikt for deg. Du kan kontakte oss på post@gjeldsproblemer.com så hjelper vi med deg.