Spar penger med den rette betalingsmetoden

Betaling av varer og tjenester på nettet er blitt en vane for de fleste av oss. Spesielt på utenlandske nettsteder ser mange at det er gode penger å spare. Det mange ikke tenker over er at betalingene ofte kommer med høye gebyrer. Plutselig blir mye av det du har spart på kjøpet ditt borte i kjedelige avgifter. Den gode nyheten er at det finnes en enkel løsning på dette problemet. Ved å velge de rette betalingsmetodene kan store deler av gebyrene viskes bort på et blunk. I denne artikkelen ser vi nærmere på MiFinity, en ny betalingsmetode som mange nordmenn allerede har lagt sin elsk på.

Dette er MiFinity

I en tid hvor prisene stadig vekk presses oppover ser alle etter måter å spare penger på. Strømmen blir dyrere, maten vi setter på bordet blir dyrere og lånet blir mer kostbart. Det er også penger å spare på å kjøpe ting fra utlandet, og enda mer så om du velger betalingsløsninger som har lavere gebyrer. En av disse er MiFinity, som ble lansert allerede i 2002. Selv om betalingstjenestene deres har eksistert i 20 år er den relativt fersk i Norge. Det måtte nemlig et betalingsforbud for utenlandske spillselskaper til før den fant veien hit, med det resultat at MiFinity ble løsningen på problemet for veldig mange spillere.

MiFinity er en komplett e-lommebok som gjør det sømløst og raskt å utføre betalinger. Du overfører penger direkte fra bankkontoen din og inn på en egen konto og kan deretter bruke pengene slik du måtte ønske. Du kan også knytte ditt VISA eller MasterCard til kontoen, som automatisk blir belastet når du gjennomfører en betaling med MiFinity. Du kan til og med knytte kryptovaluta som Bitcoin eller Bitcoin Cash til MiFinity lommeboken din.

MiFinity vil på mange måter fungere som en nettbank. Enten du bruker den fra datamaskinen eller via appen på mobilen så administrerer du alle dine betalinger på ett sted. Du kan sende penger både inn og ut av kontoen og med en sikkerhet som er minst like god eller bedre enn det banken din kan gi deg. Da er det greit å vite at MiFinity er godkjent av det irske finanstilsynet som sidestiller metoden med en hvilken som helst bank. Det er også greit at det internasjonale fotavtrykket gjør at metoden dekker veldige mange ulike valutaer, inkludert norske kroner. Det sparer deg også for kjedelige vekslingsgebyrer.

Fordeler og ulemper med MiFinity

Som alle andre betalingsmetoder du vil komme over har MiFinity både sine fordeler og ulemper. Her er det viktigste du bør kjenne til:

Fordeler:

Raskt å komme i gang fra PC eller mobil

Lave gebyrer og støtter mange valutaer

Raske transaksjoner

Veldig høy sikkerhet

Brukervennlig

Ulemper:

Noe begrenset hvor du kan bruke MiFinity

Litt høyere gebyrer på uttak

Slik kommer du i gang med MiFinity

For å komme i gang med MiFinity er alt du trenger å gjøre å klikke deg inn på nettsiden deres og registrere deg. Det kan du også gjøre med å laste ned iOS eller Android appen deres. Her er de enkle trinnene du trenger å fullføre for å komme i gang:

Opprett en konto på nettsiden eller via app

Velg betalingsmetoden du ønsker å bruke

Bekreft betalingen

Finn en butikk som aksepterer MiFinity

Velg beløpet

Bekreft betalingen

Hvis du ønsker å overføre penger tilbake til kontoen, enten det er en refusjon, utbetaling av en casino gevinst eller andre ting, så foregår prosessen mer eller mindre på samme måte.

Ofte stilte spørsmål om MiFinity

Hvorfor skal jeg velge MiFinity?

Først og fremst fordi det er veldig kostnadseffektivt. Du får også tilgang til en lommebok som dekker over 170 land verden over, kan gjøre globale betalinger og få sendt eller mottatt penger på mye kortere tid enn andre betalingsmetoder.

Hvordan legger jeg til penger til MiFinity lommeboken min?

Du velger bare «deposit» fra kontoen og velger den metoden du ønsker å overføre fra. Det kan være direkte fra konto med IBAN nummeret ditt, et kredittkort eller kryptovaluta.

Er det trygt å bruke MiFinity?

Ja, MiFinity bruker det siste innen sikkerhetsteknologi for å sikre at alle betalinger gjennomføres trygt. Det innebærer blant annet kryptering av all datautveksling. Det er like trygt eller tryggere å ha penger hos MiFinity som i banken.

Virker MiFinity i Norge?

MiFinity tilbys i over 170 land verden over, inkludert Norge.