Kan man få forbrukslån med betalingsanmerkning?

Betalt plassering - Søk om boliglån med betalingsanmerkning her!

Hvis du eier egen bolig så kan du refiansiere hele din gjeld med sikkerhet i boligen din. Dette kan gi deg en bedre rente og gjør at man i mange tilfeller kan betale ned sin gjeld raskere. Søk om refinansiering fra Lånemegleren og få hjelp!

Nei, man kan ikke få forbrukslån med betalingsanmerkning. En betalingsanmerkning er en måte for samfunnet å beskytte deg og samfunnet mot mer gjeld. Dersom du har betalingsanmerkning og eier egen bolig så kan du få et lån. Dette er ikke et forbrukslån men et boliglån så det fordrer at du har ledig verdi i boligen. Du kan enkelt søke om et slikt lån ved å bruke skjema i på denne siden. 

Hvis du ikke eier egen bolig så har man ikke mange muligheter for å låne penger når man har en anmerkning. Man bør heller ikke låne penger når man har en anmerkning, du burde fokusere på å bli kvitt gjelden du har i dag. Vi har skrevet noen artikler som kan hjelpe deg med dette: 

Hvordan bli kvitt gjeld raskt?

Hvordan forhandle med kreditorer?

Det kan lønne seg å søke hjelp hos den kommunale gjeldsrådgiveren eller hos en advokat dersom du har flere anmerkninger. Du kan ha rett til å få noe fjernet på grunn av at gjelden er foreldet eller du kan få fjernet gebyrer eller renter.