I disse krisetider så er det fort gjort å henge seg opp i økonomiske problemer og vanskelighetene det er med å kanskje være hjemme med barn. Usikkerheten i tiden fremover er der for alle og enhver, det er vanskelig selv for de som i dag ikke har noen gjeldsproblemer. Uansett så tenkte vi at det var på tide å skrive noen positive ord. Denne krisen kan bety muligheter og ikke minst en ny fremtid for deg. Mange av oss har nå ledig tid på bok som man kan bruke. Det er et ordtak som sier «tid er penger» og det er faktisk sant. Veldig mange gode ting er faktisk født i kriser og det er nok nettopp dette vi vil se denne gangen også.

Det er ikke sikkert du tenker ut det neste nye Facebook eller får ideen til en ny Bitcoin men det kan være du kommer på noe som du ikke har innsett selv før. Kanskje er det noe du har lyst til å lære deg som f.eks koding, strikking eller kanskje du kommer på en god ide på hva du kan bruke kompetansen din på etter krisen. Det er så mange ting som vanligvis bare fyker løst i hodet og som man kanskje ikke har tid til å tenke på til vanlig.

Det trenger heller ikke å være ting som er av en karrieremessig art, det kan være helt andre ting som f.eks hvordan du skal komme deg ut gjeldsproblemer, hvordan du skal bli kvitt betalingsanmerkningen eller kanskje du bruker tiden på å lage en skikkelig plan for hvordan du skal få økonomien på rett kjøl. Det handler om å bruke denne tiden du har fått smart så du kan høste gevinster av dette senere.

Her er noen tips du kan gjøre for å øke din tankekapasitet

  1. Løs hodet fra problemene du har i dag
  2. Tenk fremover
  3. Hvor vil du være om 10 år?
  4. Hva vil du gjøre?
  5. Hvordan skal du nå målet?
  6. Hva må du lære deg?
  7. Hvordan skal du lære deg?
  8. Hvem kan lære deg?
  9. Hva vil jeg ikke fremover?

Hvis du stiller deg selv alle disse spørsmålene så vil du få noen svar. Noen svar som du kanskje ellers ikke ville fått i dette rotteracet som var før finanskrisen. For selv om vi i denne finanskrisen vil se at folk sliter økonomisk og mest sannsynlig så vil det havne veldig mange mennesker i gjeldsproblemer. Så er det noen som kommer til å bruke denne situasjonen som en mulighet.

Det er nettopp det vi vil oppfordre til. Bruk tiden du får nå til å skape noen nye muligheter for deg selv!

For deg som har gjeldsproblemer så vil det finnes muligheter nå!

Etterhvert som det blir et rekord antall mennesker i Norge som vil ha kortsiktige økonomiske problemer. Det betyr at det mest sannsynlig kommer til å komme gode og bedre løsninger enn det finnes i dag. Det er ingen som er tjent med at folk har økonomiske problemer og vi spår derfor at det vil bli bedre for de som har gjeldsproblemer. Dette blir bare spekulasjoner fra oss og det er jo egentlig ikke noe vi vet, men vi vil tro at det kanskje vil komme noen løsninger. Det blir uansett lavere renter og med tanke på at inkassobransjen blir mer regulert så skal man ikke se bort i fra at det blir et bedre utgangspunkt for å rydde opp i gjeldsproblemene.

Det er lett å grave seg ned i gjørma når ting er mørkt, prøv heller å se lyst på det!