Nå som store deler av Norge ser en urovekkende utvikling i økonomien og ikke minst jobbsikkerhet så ønsker stadig flere å tjene penger raskt. Vi har tidligere skrevet en artikkel om hvordan du kan betale ned gjeld raskt som kanskje henger litt sammen med hvordan du kan tjene penger raskt. Grunnen til at vi skriver dette blogginnlegget er ikke fordi vi skal selge deg noen måter å tjene penger raskt på, dette er heller til advarsel.

Kom i gang å tjen penger penger raskt med Norstat – du kan tjene penger allerede i dag direkte fra din telefon! Det er helt gratis!

Når man er på jakt etter raske penger så er det gjerne slik at man er i en lettere desperat jakt etter penger. Det betyr ganske enkelt at man har et behov som haster veldig. Det kan være man har høy kredittkortgjeld eller høy forbruksgjeld. Det kan også være slik at man har fått en uforutsett utgift som man plutselig trenger penger til. Det finnes utrolig mange grunner til at man får behov for raske penger og at det haster. Problemet er ofte når man har et desperat behov at man handler irrasjonelt. Det kan være veldig enkelt å gå på en annonse for noen som lover deg raske penger eller lette penger. Sannheten her er ofte man at man slettes ikke tjener penger men heller at noen andre tjener penger på deg.

Dette bør du passe deg for:

  • Garantert avkastning
  • Lette penger
  • Betale penger for å tjene penger

En god huskeregel er at om noe hører for godt ut til å være sant så er det som regel nettopp dette. De som markedsfører denne typen «tjen penger raskt» er ofte svært flinke på å lage markedsføring og nettsider som bygger troverdighet. Det er vanskelig å vite dette når man er desperat. For er man desperat så ønsker man gjerne en rask løsning på problemet. Vi vet at det er vanskelig å la seg overbevises av andre og hva vet vi i Gjeldsproblemer.com om dette? Svært lite faktisk! Det er likevel noen ting du kan gjøre før du velger å investere eller kjøpe et produkt som lover deg gull og grønne skoger:

  1. Skriv navnet på selskapet inn i Google og legg til ord som erfaringer, experiences, scam, svindel. Hvis du får mange treff som er til advarsel så gjelder det å unngå dette
  2. Ring noen i nettverket ditt. Vi har alle noen som kjenner til mye på internett eller til investeringer. Fortell noen at du vurderer å investere i noe og hør hva de syntes om dette.

På denne måten så kan du sikre deg at du gjør ditt for å hindre at du investerer i noe som enten er et pyrdamidespill eller svindel.

Noen legitime måter du kan tjene penger raskt på

Det finnes mange måter du kan tjene penger på raskt men det er kanskje ikke millioner du kan tjene. Det er likevel fult mulig å tjene gode raske penger på helt legitime måter:

  1. Selg ting du ikke bruke
  2. Få deg en ekstra jobb som f.eks hundelufting, vasking av hus eller andre tjenester
  3. Lag ting som du kan selge på Finn.no
  4. Ta statistjobber

Har du noen tips til hvordan man kan tjene penger? Send inn ditt tips til post@gjeldsproblemer.com så legger vi det til!