Strategisk betting på lik linje som investeringer kan være en viktig kilde til sekundær inntekt dersom man gjør det riktig. Her understreker vi viktigheten av en god strategi, samt betydelige kjennskaper til hvordan betting fungerer. Betting bør ikke anses som en rask vei til store gevinster, men kan dersom man gjør det riktig gi en langsiktig avkastning.

Strategisk betting kan også bidra til en bedre økonomi ved at man kan lære av strategien til andre spillere. Her gjelder blant annet risikoanalyse, bankroll management og lignende kontrollfunksjoner som viktige verktøy. I denne artikkelen skal vi derfor se nærmere på hva man kan lære av strategisk betting, samt hvordan det kan bidra til at man blir kvitt gjelden sin.

Bruk strategisk betting riktig

Det første du må gjøre som del av din betting strategi er å kartlegge de beste betting sider på den idretten du har best kunnskap. Her handler det om å finne frem til de operatørene og bookies som tilbyr en pålitelig utbetaling, gode odds og ikke minst rettferdige vilkår. Det kan også være nyttig å se etter de som har lave minimumsinnskudd og høye betting bonuser, slik at du kan øke innsatsen uten at du må ta større økonomisk risiko.

Når du først har funnet en bettingside er det på tide å legge en god strategi. Denne bør inkludere punkter som størrelse på units, hvilken sport du skal spille på og ikke minst hvor mange bets du kan legge inn. Husk å tilpasse dette til din personlige situasjon og ikke spill for penger du ikke kan tape. Selv med en god strategi kan det være fare for uforutsette utfall og man kan derfor tape innsatsen sin.

Vi anbefaler alltid at man kun spiller på idrett man har gode kunnskaper om, eller anskaffer den nødvendige kunnskapen før man spiller for ekte penger. God kunnskap til et spill eller sport vil gjøre det enklere å gjøre strategisk riktige bets, noe som igjen reduserer faren for at man tar impulsive avgjørelser og taper penger.

Kunnskap fra strategisk betting til din privatøkonomi

Dersom man studerer strategisk betting og profesjonelle spillere, finnes det en rekke nyttig kunnskap vi kan føre over til privatøkonomien vår. I dette avsnittet skal vi derfor se nærmere på noen viktige punkter som kan bidra til å få bedre kontroll på økonomien, og på den måten kvitte seg raskere med gjeldsproblemer.

Det første du bør se nærmere på er bankroll management. For spillere handler dette om å ha kontroll på hver eneste krone som går inn- og ut av deres spillerkonto. Dette styrker kontroller og gjør det enklere å forutse hvor mange units man har igjen, om man har fått

langsiktig avkastning eller om strategien bør tilpasses ytterligere.

Hvordan spillere benytter units og budsjetterer sine spill vil også være en nyttig kunnskap man kan ta med seg inn i hverdagen. Her handler det igjen om god oversikt over cashflow, men også at man skal vite hvor de ulike innsatsene går hen. Ved å sikre at man har tilstrekkelig midler på sin konto kan man unngå ytterligere gjeldsproblemer, noe som gir bedre bevegelsesrom i privatøkonomien over tid.