Veldig mange nordmenn drømmer om en hytte men svært få har faktisk råd til det. De aller fleste som kjøper hytte nå gjør dette ved å refinansiere boliglånet sitt. Det mange ikke vet er at selv om hyttemarkedet er ganske hot så finnes det en del rimeligere hytter som ligger godt plassert men som har en annen komfort enn man får på hyttene som koster millioner. Det å skaffe flere millioner til en hytte kan være svært vanskelig om man ikke har vunnet i lotto, arvet eller har en svært godt betalt jobb.

Det er gjerne noen ting som kjennentegner disse hyttene:

  1. Uten strøm
  2. Uten kloakk
  3. Gjerne litt eldre og noe oppussing

Det som er litt kult er at det aldri har vært enklere å fikse dette og det trenger ikke å koste mye penger. Et veldig godt eksempel på dette er på strøm. Nå kan man ganske enkelt få solcellepanel til hytte. Det er ikke veldig komplisert og man kan faktisk få en del strøm ut av dette. Det er batterier som gjerne er den store akilleshælen her og det lar seg lett ordne. Prisen på et solcelleanlegg til hytte er rundt 20-30000 om du skal ha et skikkelig bra setup.

Et annet punkt som gjør at veldig mange er bekymra er nettopp kloakk. Nå finnes det svært gode løsninger når det kommer til kloakk. Du kan få et toalett som brenner avføringen som går på gass, dette er høy komfort og noe som passer for de aller fleste.