Det finnes så mange forskjellige kredittkort på markedet at det kan være veldig vanskelig å velge seg et kredittkort. For å finne det beste kredittkortet så må man derfor se på flere forskjellige faktorer. Nedenfor så har vi laget en liten liste til deg som ønsker å velge det beste kredittkortet.  

Før vi går inn på hvordan du velger det beste kredittkortet så må vi først få lov å si at det er utrolig viktig at du ikke bruker kredittkort om du ikke har råd til det. Alt for mange nordmenn bruker penger de ikke har når du bruker kredittkort. Kredittkort kan være et fantastisk verktøy men det må brukes korrekt, altså man må betale tilbake det man bruker innen tidsfristen. Hvis man ikke gjør dette så påløper det renter og mer. Hvis du allerede har kredittkortgjeld så kan du finne ut hvordan du samler kredittkortgjeld her.

Dette må du tenke på når du skal velge kredittkort

Det er så mange betraktninger å se på når man velger et kredittkort men nedenfor så har vi listet opp de mest viktige faktorene.

Renter

Det første man må se på er renter på kredittkortet og hvilken rentefrie periode man har. Det er ikke lenger veldig store forskjeller her – men det kan være noen. Hvis man har planer om å betale kredittkortregningen i tide så vil ikke renter ha så veldig mye å si, siden de aller fleste har rentefri betaling. Du kan sjekke hvilket kredittkort som er best på denne portalen. Her finner du alle konkurransedyktige kredittkort på en plass.

Gebyrer

Gebyrer er en annen faktor som er utrolig viktige å se på når man skal velge kredittkort. Det er nemlig slik at kredittkort slettes ikke er gratis. Noen kredittkort har årlige gebyrer og noen har månedlige gebyrer. Så finnes det noen kredittkort som ikke har gebyrer i det hele tatt. Her må du ta en vurdering for å se hvilket kredittkort som passer best for deg.

Fordeler

For å være det beste kredittkortet så må det være noen fordeler som passer til deg. Det finnes noen kredittkort som gir rabatter i butikker og på reiser. Her gjelder det å finne et kredittkort som passer ditt bruk og din økonomi. Det er ikke uvanlig å ha et kredittkort for shopping, reising og et kredittkort som er best på bensin.

Cashback

En del kredittkort gir cashback når du bruker det. Det betyr egentlig helt enkelt at du får noen prosenter tilbake av det du handler. Dette kan være veldig god butikk om du handler for store summer. Hvis du f.eks pusser opp boligen eller andre ting så kan nettopp cashback være gull verdt.

Du må finne ut hvilket kredittkort som er best til deg

Det er ikke slik at det finnes et kredittkort som er best for alle. Om du ønsker et allsidig kredittkort så finner du helt sikkert et kredittkort som passer best til de aller fleste, men det trenger ikke å være slik. Derfor anbefaler vi at du gjør skikkelig research før du velger deg et kredittkort. Prøv å finn det kredittkortet som passer best til deg og ditt bruk.