Hammersborg inkasso AS har lang erfaring innen innkreving, selskapet er det av et konsern med totalt 159 selskaper, der Hammersborgs moderselskap er OBOS Bbl. Daglig leder er Tom Bruaset og styrets leder er Morten Aagennæs. De har besøksadresse: Hammersborg torg 3 (8.etasje), 0179 OSLO.
Hvordan kan jeg kontakte Hammersborg inkasso?
For å kontakte Hammersborg inkasso kan du enten ringe 23 25 61 60 som har åpningstider fra 8-16 fra Mandag til Torsdag og 8-15.30 på Fredager eller du kan sende e-post til hi@hammersborg.no
Om du foretrekker å bruke post, kan du sende brev til deres postadresse som er: Hammersborg Inkasso, Postboks 6620, St Olavs plass, 0129 Oslo
Hva sier andre kunder om Hammersborg inkassoselskap?
Det finnes få omtaler om Hammersborg inkasso i omtalene som finnes omtaler kunder at:
- De er dårlig på å svare på mail.
- De har fått tilsendt inkassokrav som ikke er deres
Vår erfaring er at et inkassoselskap normalt ikke vil ha flertallet av fornøyde kundeomtaler og det finnes også mange kunder som ikke skriver omtaler.
Hva burde jeg gjøre om jeg uenig i et inkassokrav?
Om du har fått et inkassokrav fra Hammersborg Inkasso bør du kontakte de så raskt som mulig ved å ringe 23 25 61 60, de har åpningstider fra 8-16 fra Mandag til Torsdag og 8-15.30 på Fredager. Oppi saksnummeret ditt slik at de kan hjelpe deg raskest mulig.
Forbrukertilsynets anbefaler at man kontakter inkasso-selskapet i tillegg til selskapet som har hyret/solgt inn inkassoselskapet for å bestride inkassokravet. Det anbefales også, om ønskelig, at man ber om mer informasjon rundt kravet man er uenig i.
Hvordan kan jeg sjekke om jeg har krav hos Hammersborg inkassoselskap?
For å sjekke om du har krav hos Hammersborg Inkassoselskap anbefales det at du ringer 23 25 61 60 som har åpningstider fra 8-16 fra Mandag til Torsdag og 8-15.30 på Fredager, der kan du snakke med en kunderådgiver som kan oppklare eventuelle spørsmål du måtte ha.
Hva burde man gjøre om man har fått et eller flere inkasso-krav?
Om du har fått et eller flere inkassokrav bør du starte med å få oversikt over økonomien ved å finne ut hvor mye du har i samlet gjeld. Deretter bør du også kontakte selskapet som har sendt deg krav og prøve og forhandle om å senke gjelden. Om man ikke har råd til å betale er det gunstig å få til en avtale om en nedbetalingsplan for gjelden som er justert til din økonomiske situasjon. Jo raskere man får på plass en plan for hvordan nedbetalingen skal skje, det bedre er det.
Om man har mye gjeld med inkasso og/eller betalingsanmerkninger og eier egen bolig kan man søke lån med inkasso der man få samlet alle krav og lån i ett og samme lån. Slike lån er kostbare og anbefales derfor kun til de som ikke har andre utveier. Det anbefales derfor at man får en oversikt over sin økonomiske situasjon for å finne det beste løsningen for å nedbetale gjelden.