ERFARINGER MED UNO FINANS?

Uno Finans er en agent som tilbyr refinansiering av forbrukslån og refinansiering med betalingsanmerkning. Hvis du er på jakt etter refinansiering med betalingsanmerkninger så kan du lese mer her. Nedenfor er et utvalg av andre agenter:

 

Adservice Comparison Feed: Could not find feed with ID "feed-id-990"

250.000 – 10.000.000
Lånebeløp

250.000 – 10.000.000
Lånebeløp

18 år
Min. alder

1 – 30 år
Nedbetalingsperiode

Annonse

Effektiv rente 6,57% v2,5mill o/30år Kost. kr 3.118 415. Tot. kr 5.618.415

Uno Finans er en agent som er relativt ny på markedet. De har likevel raskt tatt en possisjon i markedet for refinansiering med betalingsanmerkninger. Uno Finans tilbyr både refinansiering med sikkerhet og lån med betalingsanmerkninger. I tillegg så tilbyr Uno Finans forbrukslån og refinansiering uten sikkerhet. De er dermed en ganske så alminnelig agent uten noe særlig som skiller dem fra andre.

Historien til Uno Finans

Uno Finans ble ifølge Proff.no etablert i 2018. På aksjonærlisten så finner vi personer som har tilknytning til forbrukslåns-banken Komplett. Historien er forløpig ganske kort og det er lite informasjon om Uno Finans på nett. På nettsiden til Uno Finans så har de ikke skrevet mye om seg selv eller historien sin. Vi kan dermed konkludere med at Uno Finans forløpig er historieløs.

Hvor holder Uno Finanstil?

Uno Finans holder til i Skippergata 33 i Oslo. Det står ikke om dette er en adresse man kan møte opp til eller om det kun er kontortjenester. Agenter er typisk nettbaserte, det betyr at du søker på nett og kontakter dem på telefon.

Hvem kan få lån hos Uno Finans?

Uno Finans tilbyr forbrukslån og refinansiering så i utgangspunktet kan alle søke om refinansiering hos Uno Finans. Hvis du har betalingsanmerkninger og ønsker å søke om refinansiering med betalingsanmerkninger så må du eie egen bolig. Du må ha mer enn 15% ledig kapital i boligen din, den totalte gjelden din kan ikke overstige 5x inntekten din og du må ha en gyldig verdivurdering av boligen din. For å kunne få denne typen lån så må du ha en inntekt og du må kunne dokumentere denne. Normalt så holder det med de 3 siste lønnsslippene eller en kopi av arbeidskontrakt.

Hvordan er låneprosessen?

For å søke lån hos Uno Finans så må du først sende inn en søknad, deretter så vil Uno Finans ringe deg for en samtale og deretter så vil det være en prosess. I den prosessen så prøver banken å kartlegge din økonomi, din bolig og din lånevne. Som med alle andre typer for refinansiering med betalingsanmerkninger så vil denne prosessen virke litt omstendelig men det er fordi at Uno Finans må være sikker på at du er motivert for å bli kvitt gjeldsproblemene, at du har betjeningsevne og minimere risiko for begge parter. Husk at du ikke trenger å sende inn søknad på Nordax sine nettsider, du kan enkelt bruke vårt skjema og søke i flere banker for å sikre deg det beste tilbudet.

Hvor mye kan jeg få i lån hos Uno Finans?

Du kan låne fra 250 000 og helt opp til 85% av verdien i din bolig. Det står ingen maks grense eller minimum på nettsiden til Uno Finans. Vi regner derfor med at de prøver å hjelpe alle de kan etter beste evne. Normalt sett så vil det være beløp mellom 250 000,- og helt opp til 8 millioner. Det kommer an på hvert enkelt sak og selvfølgelig fordrer det at banken har midlene til å låne ut. Ettersom Uno Finans samarbeider med flere aktører så kan de tilby både 1.prioritetslån og 2.prioritetslån.

Det å bruke en agent som Uno Finans er ofte ikke dumt men samtidig så er det noen klare fordeler ved å komme i kontakt direkte med en bank. Hvis du f.eks får avslag på din lånesøknad så blir det enklere å få vite grunnen og det er noen klare fordeler med å komme i kontakt med banken selv. Ovenfor her finner du en liste over aktører du kan søke hos. Det tar ikke lang tid å søke på hver bank. 

Hvordan er betingelsene til Uno Finans?

Uno Finans er en agent og det er derfor vanskelig å si noe konkret om betingelsene til Uno Finans. Ut ifra bankene de samarbeider med så kan man danne seg et bilde av betingelsene som de kan tilby. Betingelsene vil uansett varierere fra person til person.

Hvordan søker jeg om lån hos Uno Finans ?

For å søke om lån Uno Finans så må du fylle ut skjema på nettsiden deres. Du kan alternativt ringe dem om du ønsker å søke manuelt over telefon.

Hva sier tidligere kunder om Uno Finans?

Vi finner ikke noen anmeldeser av Uno Finans på uavhengige nettsider. Vi finner kun anmeldelser som er generert via Trust Pilot. Dette vet vi ikke gir et korrekt bilde og derfor ser vi bort i fra disse.