Tjenestetorget Finans er en agent som er fersk på markedet, men oppstart i begynnelsen av 2019. De tilbyr refinansiering med sikkerhet, forbrukslån, lån til bolig og bil. Selv om Tjenestetorget Finans er såpass ny på markedet har de samarbeid med mange kjente og store banker.

Historien til Tjenestetorget Finans

Tjenestetorget ble ifølge Proff.no etablert i 2019. Daglig leder er Magnus Nebo og styreleder er Terje Tandberg. De har 10 ansatte og samarbeider med 17 forskjellige banker og har over 500 kunder. Det finnes ikke mye historie om Tjenestetorget Finans, dette fordi de er såpass ny på markedet og det er derfor naturlig.

Hvor holder Tjenestetorget Finans?

Tjenestetorget Finans har adresse : c/o Asker og Bærums Budstikke ASA Billingstadsletta 17, 1396 Billingstad. Det oppgis ikke om man kan besøke Tjenestetorget Finans på denne adressen, men agenter er vanligvis nettbaserte, som betyr at for å søke lån må man fylle inn en elektronisk søknad eller ringe å snakke med en kunderådgiver.

Hvem kan få lån hos Tjenestetorget Finans?

Tjenestetorget Finans tilbyr forbrukslån og refinansiering med sikkerhet, bolig- og billån. For å finne ut om du kan få lån gjennom Tjenestetorget Finans er det best å fylle ut en søknad via deres nettsider eller ta kontakt via telefon, så vil de ta saken videre å finne den beste løsningen for deg hos en av sine samarbeidspartnere. For å få omstarts/refinansiering må du kunne stille med bolig i sikkerhet.

Hvordan er låneprosessen?

For å søke lån hos Tjenestetorget Finans så må du først sende inn en søknad, dette kan du gjøre via deres nettsider der du oppgir personlig og økonomisk informasjon som Tjenestetorget Finans vil trenge for å kunne saken videre å finne et tilbud hos en av sine samarbeidspartnere som passer best for akkurat deg og din situasjon. De er der for å hjelpe deg på best mulig måte.

Hvor mye kan jeg få i lån hos Tjenestetorget Finans?

Hvor mye du kan få ved hjelp av Tjenestetorget Finans kommer helt an på din økonomiske situasjon : inntekt, utgifter, hvor mye du allerede har i lån, samt hvor mye du stiller med i egenkapital. I Norge kan ikke har mer en fem ganger sin egen inntekt i samlet lån.

Det å bruke en agent som Tjenestetorget Finans er ofte ikke dumt, men samtidig er det noen klare fordeler ved å kontakte banken direkte. Hvis du f.eks får avslag på din lånesøknad , blir det enklere å få vite grunnen om du har direkte kontakt med banken selv. Ovenfor her finner du en liste over aktører du kan søke hos. Det tar ikke lang tid å søke på hver bank.

Hvordan er betingelsene til Tjenestetorget Finans?

Tjenestetorget Finans er en agent som samarbeider med flere ulike banker, betingelsene varierer fra bank til bank og det kommer også an på søkers økonomiske situasjon. Vi anbefaler derfor at du sender inn en uforpliktende søknad, så vil Tjenestetorget Finans hjelpe deg på best mulig måte.

Hvordan søker jeg om lån hos Tjenestetorget Finans ?

For å søke om lån ved hjelp av Tjenestetorget Finans må du fylle ut skjema på nettsiden deres. Du kan alternativt ringe dem om du ønsker  veiledning over telefon. Det hentes inn nødvendige dokumenter som banken trenger, deretter mottar du et tilbud som banken gir deg.

Hva sier tidligere kunder om Tjenestetorget Finans?

Vi finner kun én anmeldese av Tjenestetorget Finans som ikke gir et godt nok bilde, de andre anmeldelsene er generert via Trust Pilot. Dette vet vi ikke gir et korrekt bilde og derfor ser vi bort i fra disse.