Svea Finans holdt på siden 1998. De er en del av Svea- konsernet som er Nordens største finansieringshus som ble etablert i 1981. De tilbyr tjenester til små og store bedrifter i tillegg til markedet av private kunder. De tilbyr refinansiering med sikkerhet, refinansiering uten sikkerhet og forbrukslån med og uten sikkerhet i bolig.

Historien til Svea Finans

I 1981 ble Svea Inkasso som nå heter Svea Ekonomi etablert i Sverige. Deres forretningsidé var i utgangspunktet å håndtere inkassosaker for store bedrifter. Etter flere oppkjøp har det ført Svea- konsernet dit de er i dag og med sine 2000 ansatte plasserer dette de som det største privateide finansieringshuset i Norden. Svea Finans i Norge har de en daglig leder med navn Jon Anders Halstenstad og de teller 200 ansatte fordelt på kontorer i Oslo, Trondheim og Hamar.

Hvor holder Svea Finans?

Svea Finans har adresse: Innspurten 15, 0663 Oslo. Dette er postadresse. Tjenestene de tilbyr er nett og telefonbasert, som betyr at du kan sende mail eller ringe for å komme i kontakt med en kunderådgiver.

Hvem kan få lån hos Svea Finans?

Svea Finans tilbyr Forbrukslån og sparekonto i tillegg til refinansiering med og uten sikkerhet. Hvor mye du kan få i lån hos Svea Finans er avhengig av ulike faktorer slik som blant annet ; Din inntekt, om du eier egen bolig som du kan stille i sikkerhet og hvor mye du har i lån fra før. For å finne ut akkurat hvor mye du kan få i lån anbefaler vi derfor at du tar kontakt med Svea finans via e-post eller telefon. Informasjonen finner du på nettsiden deres.

Hvordan er låneprosessen?

For å søke lån hos Svea Finans må du først gå inn på nettsiden deres og velge hvilket lån du er interessert i. Du trykker deg detter inn der det står : søk her. Dette vil ta deg til en elektronisk søknad der du må fylle inn personlig og økonomisk informasjon som Svea Finans for å finne ut hvilket lån de kan gi deg ut i fra dine opplysninger. Om du er i tvil om hvordan du skal gjøre det kan du ringe for å få veiledning av en av deres kundebehandlere.

Hvor mye kan jeg få i lån hos Svea Finans?

Hvor mye du kan få i lån hos Svea Finans er vanskelig å si, da dette kommer helt an på din økonomiske situasjon. Det beregnes ut i fra opplysninger som; din inntekt, utgifter, hvor mye du allerede har i lån, samt hvor mye du stiller med i egenkapital. I Norge kan ikke har mer en fem ganger sin egen inntekt i samlet lån.

Hvordan er betingelsene til Svea Finans?

Svea Finans har ulike betingelser for de ulike lånene de tilbyr. Betingelsene er også individuelle fra person til person ut i fra dens økonomiske situasjon. Vi anbefaler derfor at du sender inn en uforpliktende søknad, der tilbudet du eventuelt mottar er gyldig i 30 dager. Ved å sende in en slik søknad vil du derfor få hjelp fra Svea Finans til å finne best mulig løsning for deg og din situasjon.

Hvordan søker jeg om lån hos Svea Finans ?

For å søke om lån hos Svea Finans går du inn på nettsiden der du velger ønsket lån, fyller ut den elektroniske og uforpliktende søknaden med informasjon som Svea Finans er avhengig av for å kunne gi deg et tilbud. Du kan alternativt ringe dem om du ønsker veiledning over telefon. Det hentes inn ytterlige nødvendige dokumenter om det trengs, deretter mottar du et tilbud som banken gir deg.

Hva sier tidligere kunder om Svea Finans?

Det finnes flere anmeldelser av Svea Finans noen på ulike uavhengige sider, andre generert via Trust Pilot. Disse anmeldelsene er mer rettet mot Inkasso delen av Svea-konsernet og gir derfor ikke et bilde av opplevelsen som kunder har hatt ved forbrukslån og refinansiering.