ERFARINGER MED MYBANK?

Det finnes mange banker som tilbyr refinansiering med betalingsanmerkning, Bluestep er kanskje den største og mest anerkjente banken som tilbyr refinansiering med betalingsanmerkning. Nedenfor finner du en lenke til skjema hos Bluestep og et lite utvalg av andre banker som tilbyr det samme. De aller fleste som ønsker å søke om et lån fra Bluestep eller andre banker vil være tjent med å søke flere gangen for å sammenligne lånetilbud. Det er veldig enkelt å søke, klikk deg inn på lenken og søk. Det er gratis og uforpliktende å søke!

250.000 – 10.000.000
Lånebeløp

3.99% – til 14.49%
Rente

18 år
Min. alder

1 – 30 år
Nedbetalingsperiode

Annonse

Effektiv rente 6,57% v2,5mill o/30år Kost. kr 3.118 415. Tot. kr 5.618.415

250.000 – 10.000.000
Lånebeløp

1 – 30 år
Nedbetalingsperiode

3.99% – til 14.49%
Rente

18 år
Min. alder

Annonse

Effektiv rente 6,57% v2,5mill o/30år Kost. kr 3.118 415. Tot. kr 5.618.415

Adservice Comparison Feed: Could not find feed with ID "feed-id-990"

MyBank er en bank som ble til under «boomen» for forbrukslån. De startet først med å tilby forbrukslån og har siden rettet seg mer mot kunder med betalingsanmerkninger. De tilbyr fortsatt forbrukslån og de har nylig lansert sine egne billån. Det virker som lån med betalingsanmerkninger er et satsningsområde for banken og vi vet at de stadig får flere kunder. De kaller sitt låneprodukt for et «omstartslån» og produktet er laget for deg som ønsker å starte med blanke ark.

Bak MyBank står det en blanding av tidligere bankfolk og noen i ledelsen kommer fra agentbransjen i Norge. Til sammen har de 16 ansatte ifølge Proff.no.

Historien til MyBank

MyBank ble etablert i 2015 men var ikke ute med låneprodukter før 2016/2017. Banken er eid av flere investorer men ifølge Proff.no er de største aksjonærene Danske Bank og SEB Bank. De startet som nevnt med forbrukslån men har nå utvidet til å tilby flere produkter som refinansiering med sikkerhet,billån, sparing og forbrukslån.

Hvor holder MyBank til?

MyBank er en bank som er 100% basert på internett og de bruker agenter for å få kunder inn. Hvis du ønsker å snakke med MyBank så er det best å sende epost eller ringe dem. Adressen til MyBank er Enebakkveien 133, 0680 Oslo. Det er ingen åpningstider så vi antar at de ikke tar besøk hos dem men at de ønsker å gjøre alt av kommunikasjon igjennom internett.

Hvem kan få lån hos MyBank?

Ettersom MyBank tilbyr forbrukslån og refinansiering så kan i utgangspunktet alle søke om refinansiering hos MyBank. Dersom du har betalingsanmerkninger og ønsker å søke om refinansiering med betalingsanmerkninger så må du eie egen bolig. Du må ha mer enn 15% ledig kapital i boligen din, den totalte gjelden din kan ikke overstige 5x inntekten din og du må ha en gyldig verdivurdering av boligen din. For å kunne få denne typen lån så må du ha en inntekt og du må kunne dokumentere denne. Normalt så holder det med de 3 siste lønnsslippene eller en kopi av arbeidskontrakt.

Husk at refinansiering er et spesielt produkt og banken vurderer i tillegg andre faktorer når du søker om dette. De ønsker å hjelpe alle de kan men de må være sikre på at du er innstilt på å rydde opp og få en skikkelig omstart.

Hvordan er låneprosessen?

For å søke lån hos MyBank så må du først sende inn en søknad, deretter så vil en av MyBank`s sine dyktige bankrådgivere kontakte deg for en samtale og deretter så vil det være en prosess. I den prosessen så prøver banken å kartlegge din økonomi, din bolig og din lånevne. Som med alle andre typer for refinansiering med betalingsanmerkninger så vil denne prosessen virke litt omstendelig men det er fordi at banken må være sikker på at du er motivert for å bli kvitt gjeldsproblemene, at du har betjeningsevne og minimere risiko for begge parter.

Hvor mye kan jeg få i lån hos MyBank?

Du kan låne fra 250 000 og helt opp til 85% av verdien i din bolig. Det står ingen maks grense eller minimum på nettsiden til MyBank. Vi regner derfor med at de prøver å hjelpe alle de kan etter beste evne. Normalt sett så vil det være beløp mellom 250 000,- og helt opp til 8 millioner. Det kommer an på hvert enkelt sak og selvfølgelig fordrer det at banken har midlene til å låne ut.

Hvor mye en bank kan låne ut avhenger av veldig mange faktorer, derfor anbefaler vi at man søker flere steder samtidig. Hvis du bruker vårt skjema så vil du bli kontaktet av en uavhengig part som hjelper deg med å sende inn søknad til flere banker og som kan hjelpe deg å finne riktig bank. Vi anbefaler alltid at man ser på alle muligheter før man signerer på et dokument.

Hvordan er betingelsene til MyBank ?

MyBank har ingen informasjon om etableringsgebyr på sine omstartslån. Renten ligger på 7,25% som kan være noe høyere enn enkelte konkurrenter opererer med. Normalt så er et etableringsgebyr på en % av utbetalt lånebeløp. Det står samtidig at de vurderer alle søknader individuelt så det kan være at dette er en variabel faktor når man søker om refinansiering hos MyBank.

Hvordan søker jeg om lån hos MyBank?

Du kan søke direkte hos MyBank men du kan også benytte skjema nedenfor. Da vil du bli kontaktet av en dyktig lånekonsulent som kan hjelpe deg med å finne den banken som passer best til deg og din økonomi. Det kan være spesielle banker som passer bedre til deg på grunn av geografi, inntekt eller beløpet du trenger. Det kan også være penger å spare på å finne den banken som kan gi deg de beste betingelsene.

Hva sier tidligere kunder om MyBank?

MyBank har tilbudt forbrukslån og det er ikke uvanlig at dette bringer med seg noen svært dårlige anmeldelser på nett. Det er gjerne da folk som ikke får lån som legger inn en stjerne i Google eller en tommel ned på Facebook. Det er dermed begrenset hva vi har funnet ut om hva tidligere kunder sier om MyBank men produktet til MyBank virker solid men vi anbefaler uansett at man sammenligner med tilbud fra andre banker. Dersom du bruker vårt skjema så kan du være sikker på at du får det beste tilbudet.

Hvem passer MyBank for? 

Hvis du i dag har høy kredittkortgjeld eller at du har betalingsanmerkninger så kan MyBank være et veldig godt alternativ. Vi anbefaler at du alltid sammenligner lån i flere banker for å finne det lånetilbudet som passer best til deg. I vår oversikt ovenfor så finner du banker som tilbyr refinansiering med betalingsanmerkning og du finner en agent. Du kan gjerne sende inn en søknad til disse så du kan sammeligne og velge det beste lånetilbudet.