Mileni er en agent som kun har noen par år fartstid. Det tilbyr en tjeneste der de hjelper deg å finne det best mulige alternativet for refinansiering med betalingsanmerkninger. Mileni gjør dette ved hjelp av sine samarbeidspartnere.De tilbyr tjenester som stopp av tvangssalg av bolig, samle forbrukslån uten sikkerhet i bolig og refinansiering med betalingsanmerkninger. Tjenesten gå ut på at de er med deg som kunde i prosessen.

Historien til Mileni AS

Mileni AS ble ifølge Proff.no etablert i 2018. Daglig leder er Esmaeil Golgoli som samtidig driver regnskapsfirma. Mileni AS er del av et konsern på 4 selskaper som er drevet av samme daglig leder, de har 5 ansatte og holder til i Oslo.

Hvor holder Mileni AS?

Mileni AS holder til iNedre Vollgate 4, 0158 Oslo. Denne adressen står oppført som postadresse i følge Proff.no , men ut fra nettsiden ser det ut til at de fungerer kun digitalt. Agenter er typisk nettbaserte, hos Mileni AS fyller du inn et skjema, så tar de kontakt.

Hvem kan få lån hos Mileni AS?

Mileni AS er en agent som tilbyr hjelp til å finne den beste løsningen gjennom sine samarbeidspartnere, de tilbyr tjenester som gi deg mulighetene for å samle forbrukslån, de tilbyr lån med betalingsanmerkninger og stopp av tvangssalg av bolig. For å finne ut om Mileni kan hjelpe deg med det du trenger, fyll ut det helt uforpliktende skjemaet og de vil ta kontakt med deg.

Hvordan er låneprosessen?

For at Mileni kan hjelpe deg på best mulig måte så må du først sende inn en søknad, deretter vil Mileni ta kontakt med deg. I den prosessen så prøver banken å kartlegge din økonomi, din bolig og din låneevne. I denne uforpliktende søknaden må du oppgi kontaktinformasjon i tillegg til informasjon om boforhold, arbeid, inntekt og gjeld. Mileni har opptil flere banker som samarbeidspartnere og vil finne løsningen som er best for deg ut i fra opplysningene du oppgir.

Hvor mye kan jeg få i lån gjennom Mileni?

Du kan få opptil 500 000 i refinansiering og helt opp 10.000 000 i lån med sikkerhet i bolig. Ut i fra dine opplysninger som du oppgir i skjemaet som må fylles inn for å søke vil Mileni finne ut hvilken løsning som er best for deg og sende videre til en eller flere av deres samarbeidspartnere. Hvor mye akkurat du kan få i lån kommer ann på din økonomiske situasjon, så send inn en uforpliktende søknad via Mileni sine nettsider.

Det å bruke en agent som Mileni er ofte ikke dumt, men samtidig så er det noen klare fordeler ved å komme i kontakt direkte med en bank. Hvis du f.eks får avslag på din lånesøknad så blir det enklere å få vite grunnen. Ovenfor her finner du en liste over aktører du kan søke hos. Det tar ikke lang tid å søke på hver bank.

Hvordan er betingelsene til Mileni?

Mileni er en agent og det er derfor vanskelig å si noe konkret om betingelsene til Mileni. Ut ifra bankene de samarbeider med så kan man danne seg et bilde av betingelsene som de kan tilby. Betingelsene vil uansett varierere fra person til person og fra bank til bank.

Hvordan søker jeg om lån hos Mileni ?

For å søke om lån gjennom Mileni må du fylle ut skjema på nettsiden deres, så vil du bli kontaktet av en av deres kundebehandlere.

Hva sier tidligere kunder om Mileni?

Vi finner ikke mange anmeldeser av Mileni på uavhengige nettsider, det finnes en anmeldelse fra financer.com, som gir Mileni 5 stjerner og nevner det som et godt alternativ til refinansiering og veiledning til å finne et godt lån til deg. Det finnes flere anmeldelser som er generert via Trust Pilot. Dette vet vi ikke gir et korrekt bilde og derfor ser vi bort i fra disse.