Finanstipset er en agent som er relativt nye med kun noen år på markedet. Finanstipset tilbyr både refinansiering med sikkerhet og lån med betalingsanmerkninger og boliglån som er tilpasset deg. De er altså en ganske så alminnelig agent uten noe særlig som skiller dem fra andre agenter.

Historien til Finanstipset

Finanstipset ble ifølge Proff.no etablert i 2018. Finanstipset er en del av et konsert bestående av et datterselskap der de har 2 ansatte, mens finanstipset har 5 ansatte. Selv om Finanstipset har relativt kort fartstid på markedet har de allerede etablert seg med gode samarbeidspartnere som har en solid plass i bankverdenen. Det finnes ikke mye historie om Finanstipset, dette fordi de fortsatt er såpass ny på markedet.

Hvor holder Finanstipset?

Finanstipset holder til i Sandakerveien 138, 0484 Oslo, i følge proff.no. Det står ikke om dette er en adresse man kan møte opp til eller om det kun er kontortjenester. Agenter er typisk nettbaserte, det betyr at du søker på nett, kontakter dem på telefon, blir oppringt eller ved hjelp av chattjeneste.

Hvem kan få lån hos Finanstipset?

Finanstipset tilbyr lån med inkasso, refinansiering, boliglån og lån på dine premisser. For å kunne få lån må du til og begynne med fylle følgende krav; være fylt 23 år, være norsk statsborger, ha folkeregistrert adresse og en minimum inntekt på 250 000 årlig. For å finne ut hvilket lån du kan få ta kontakt med Finanstipset ved å fylle inn skjemaet som du finner på deres nettsider, der du må oppgi opplysninger om blant annet  årsinntekt, nåværende gjeld og boliglån, deretter vil Finanstipset ta kontakt for å gi deg det beste tilbudet for din økonomiske situasjon. Denne søknaden er helt uforpliktende og tilbudet du mottar et gjeldende i 30 dager.

Hvordan er låneprosessen?

For å søke lån ved hjelp av Finanstipset kan du fylle inn skjemaet på deres nettsider, kontakte de via telefon eller chat for å få hjelp i prosessen. I denne prosessen vil Finanstipse kreve at du oppgir opplysninger som de vil trenge for å kartlegg din økonomi, din bolig og lãneevne. Dette kan kanskje virke litt omstendig, men dette er nødvendig for at Finanstipset skal kunne finne det beste tilbudet som passer best for akkurat deg og din situasjon.

Hvor mye kan jeg få i lån hos Finanstipset?

Hos Finsanstipset kan du få hjelp til å få lån fra 10 000- 500 000 uten sikkerhet og fra 200 000 til 10 000 000 med pant i bolig. Hvilken rente som settes er individuelt fra bank til bank og du vil derfor ikke kunne vite dette før du eventuelt mottar et uforpliktende tilbud fra Finanstipset. Akkurat hvor mye du kan få i lån er også noe du får vite etter at Finanstipset har mottatt informasjon fra deg og kartlagt din økonomiske situasjon,

Det å bruke en agent som Finanstipset er ofte ikke så dumt, men samtidig så er det noen klare fordeler ved å komme i kontakt direkte med en bank. Hvis du f.eks får avslag på din lånesøknad så blir det enklere å få vite grunnen, ved at du selv kan kontakte banken for å få et svar. Ovenfor her finner du en liste over aktører du kan søke hos. Det tar ikke lang tid å søke på hver bank.

Hvordan er betingelsene til Finanstipset?

Finanstipset er en agent og det er derfor vanskelig å si noe konkret om betingelsene til Finanstipset da de samarbeider med flere ulike banker. Hver bank har ulike betingelser og du vil derfor først når du mottar ditt tilbud kunne se hvilke betingelser som gjelder for den banken som har blitt valgt og betingelsene vil også variere i forhold til ulike personers økonomiske situasjon.

Hvordan søker jeg om lån hos Uno Finans ?

For å søke om lån Finanstipset så må du fylle ut skjema på nettsiden deres. Du kan alternativt ringe dem om du ønsker å søke manuelt over telefon, om du ønker mer informasjon finnes det også en chattjeneste på deres nettside.

Hva sier tidligere kunder om Finanstipset?

Vi finner kun noen få anmeldelser av Finanstipset på uavhengige nettsider, der den ene gir 5 stjerner og sier tommel opp og at det ingenting og klage på, mens den andre gir 2 av 5 stjerner uten kommentar. Vi finner flere anmeldelser som er generert via Trust Pilot. Vi mener at dette ikke vil gi et korrekt bilde og derfor ser vi bort i fra disse.