Erfaringer med Express Bank?

ExpressBank er en bank med stor kundekrets og lang erfaring med sine 30 år i bransjen. Hos ExpressBank garanteres du en enkel, trygg og sikker prosess om du har behov for å ta opp lån til forskjellige formål. De er en del av BNP PARIBAS og har tidligere tilbudt boliglån i Norge. Nå tilbyr de kun refinansiering av forbrukslån og nye forbrukslån.

Historien til ExpressBank

Express Bank startet sitt første kontoret i Norge i 2008. Banken ble for første gang etablert i 1987 som et samarbeid mellom Handelsbanken og Dansk Supermarked. Siden oppstarten har Ekspress bank hatt nær tilhørighet til detaljhandel, og tilbyr også tilpassede kredittløsninger til butikker og nettbutikker.

Express Bank danner en del av BNP Paribas Personal Finance . BNP Paribas Personal Finance er aktive i over 30 land og har i dag 19.500 ansatte som tilsammen betjener ca. 27 millioner kunder.

Hvor holder Express Bank til?

Ekspress Bank er nett og telefonbasert bank med postadresse i Oslo. Adressen er : Rosenkrantz’ Gate 20, 0160 Oslo.  For å kontakte banken for spørsmål om lån eller sende inn søknad om lån må dette derfor skje over telefon eller via deres nettsider, da de ikke har et kontor der man fysisk kan møte rådgiver/saksbehandler.

Hvem kan få lån hos Express Bank?

For å ta opp lån uten sikkerhet må du ha fast boligadresse i Norge, du kan ikke ha aktive inkassosaker og må ha fylt 23 år for lån over 50.000. Din samlede gjeld kan ikke overskride 5 x bruttoinntekt og du må kunne håndtere en eventuell renteøkning på 5 prosentpoeng av de samlede gjeld.

Hvordan er låneprosessen?

For å søke forbrukslån hos Express Bank må du fylle inn skjemaet på bankens nettside der du klikker inn på forbrukslån og deretter “søk om lån nå”. Du fyller inn hvor mye du ønsker å låne i tillegg til hvor lang nedbetalingstid du ønsker og personlig informasjon som banken behøver for å gi deg det lånet som passe for deg. Denne søknaden er uforpliktende og banken vil ta kontakt med deg for å tilby deg lån, om du bestemmer deg for akseptere tilbudet om lån signerer du med BankID der du i tillegg til å takke ja til lånet aksepterer lånevilkårene som følger med.

Hvor mye kan jeg få i lån hos Exspress Bank ?

Hvor mye du kan få i lån hos Express Bank bestemmes ut i fra personlig økonomi og situasjon. Du kan gå inn på bankens nettsider og ved å sende en uforpliktende søknad via deres lånekalkulator få rask svar fra banken om hvor mye lå du kan få hos Ekspress Bank.

Om du vurderer å ta opp lån fra Ekspress Bank må du derfor sende inn søknaden for å vite hvor mye du kan få i lån, som er helt uforpliktende.

Hvordan er betingelsene til Express Bank?

På lån fra 20 000 – 50 000 har nedbetalingstiden et minimum på 12 måneder og et maksimum på 60 måneder, en flytende nominell rente beregnes på bakgrunn av din økonomiske situasjon ligger mellom 8,99% og 19,99%. Etableringsgebyret er fra 495 ,-. Ved lån fra 50. 001 og opptil 200 000 er nedbetalingsvilkårene de samme som for mindre lån, mens den flytende nominelle renten ligger på 7,49% til 17.99%. Etableringsgebyret vil være 1% av lånet, men med et minimum på 950,-.

Renten settes i forhold til din økonomiske situasjon og for å vite hvilken rente som gjelder for deg må du sende inn en søknad der banken vil gi deg et tilbud som passer for deg.

Hvordan søker jeg om lån hos Express Bank?

Du kan søke direkte hos Ekspress Bank ved å fylle inn de nødvendige opplysningene som banken trenger for å gjøre en vurdering og sende deg et lånetilbud. Om du velger å takke ja til tilbudet du får fra Ekspress Bank kan du godta gjennom å signere med BankID.

Hvis du ønsker å søke hos ExpressBank og samtidig la andre banker by på deg som kunde så kan du bruke lenken i toppen av artikkelen.

Hva sier tidligere kunder om ExpressBank ?

Det kundene sier om Exspress Bank er at de gir raske tilbakemeldinger, de har hyggelig kundeservice med god kommunikasjon i tillegg til at de har gode betingelser. Banken har selvfølgelig noen negatilve tilbakemeldinger, de oppleves som treige og gammeldagse av enkelte kunder.

Ønsker du lavere rente på dine forbrukslån hos Express Bank?

Da bør du kontakte banken for å høre om det er mulig å senke renten. Vi har ikke klart å finne ut om hvordan dette fungerer og om det er mulig der.

Som regel så er den mest effektive måten å få lavere rente på dine forbrukslån å bruke en låneagent. Dette gjelder alle forbrukslåns-banker. Da kan du søke i flere banker samtidig og la de få lov å by på deg som kunde. Scroll opp i toppen på denne siden for å finne en lenke som tar direkte til en agent.