Erfaringer med DNB Forbrukslån?

DnB Forbrukslån er del av DnB som er en bank som driver på det Norske og det internasjonale markedet. DnB Forbrukslån kan hjelpe deg å løse dine kortsiktige og uforutsette økonomiske problemer.

Historien til DnB

Med mer enn 190 års finanshistorie bak seg, fra etableringen av Christiania Sparebank i 1822 frem til i dag er DnB en norsk og internasjonal Bank med lang erfaring.

DnB har oppgjennom årene kjøpt opp flere småbanker før de i 2003 slo seg sammen med Gjensidige NOR og gikk da over til navnet DnB NOR etter flere oppkjøp fikk de en ny navneendring i 2011 der de gikk tilbake til DnB.

DnB sin forretningsområder er delt inn i: Personmarked Norge, Bedriftsmarked Norge, Storkunder og internasjonal, DNB Markets, Wealth Management/Formuesforvaltning, Produkt og DNB Baltikum. I tillegg til disse har de også støtteområdene IT og Operations, Konsernfinans, Riskikostyring, HR og Kommunikasjon.

DNB har filialer og representasjonskontorer 23 steder internasjonalt.

Hvor holder DnB til?

DnBs hovedkontor ligger i Dronning Eufemias gate 30 i Oslo. Postadressen er: DNB, Postboks 1600 Sentrum, 0021 Oslo

Hvem kan få lån hos DnB Forbrukslån?

For å kunne ta opp forbrukslån hos DnB Forbrukslån må du ha fylt 23 år og ha fast inntekt.

Forbrukslån fra DnB passer godt for deg som har utestående kreditter du ønsker å samle til et lån. Ved å samle lånene kan du unngå å måtte betale flere gebyr og heller betale et gebyr i tillegg har DnB Forbrukslån fast lav rente på 12%. DnB Forbrukslån passer også for deg som har fått uforutsette utgifter som du har vanskeligheter med å dekke med oppsparte midler. Disse utgiftene kan være bilreparasjoner, større tannlegeregninger eller hvitevarer som plutselig slutter å fungere.

Hvordan er låneprosessen?

For å DnB Forbrukslån må du gå inn på nettsiden, fylle inn den elektroniske søknaden som du finner ved å trykke deg inn på “Lån og Eiendom” i Menyen, der du velger “Forbrukslån”, deretter “søk forbrukslån”.

For å søke hos DnB Forbrukslån fyller du ut og sender inn lånesøknaden som forklart over, da samtykker samtidig til at DnB Forbrukslån tar kredittsjekk og de vil de sjekke at opplysningene om arbeidsforhold, inntekt og gjeld som har blitt oppgitt stemmer. Om du får innvilget lån følger du instruksjonene fra banken og du får deretter utbetalt lånet på ønsket konto.

Hvor mye kan jeg få i forbrukslån hos DNB ?

Hos DnB Forbrukslån kan du få forbrukslån fra 10 000 til 250 000 kroner. Hvor mye du kan få  kommer imidlertid an på din økonomiske status. Det er ikke mulig å vite eksakt hvor mye du kan få låne før du faktisk har sendt inn en søknad om lån til DnB Forbrukslån. Denne søknaden er helt uforpliktende.

Når du søker forbrukslån vil DnB Forbrukslån gjøre en kredittvurdering som sammen med opplysningene du oppgir og informasjon de innhenter vil legge grunnlaget for et lånetilbud. Det betyr at man derfor ikke vet hvor mye man vil få i lån før man har søkt.

Hvordan er betingelsene til DnB Forbrukslån?

Hos DnB Forbrukslån kan du ta opp lån fra 10.000 opptil 250.000 den nominelle renten ligger på 12 % mens den effektive renten ligger på 13,11% opptil 23,59% avhengig av summen på ditt lån.

Renten blir satt basert på kredittvurdering, informasjon de innhenter og data de sitter på selv. Det betyr ganske enkelt at renten blir satt individuelt og du vet ikke hvilken rente du får før du har søkt.

Hvordan søker jeg om lån hos DnB Forbrukslån?

Du kan søke direkte på nedsiden til DnB Forbrukslån ved å fylle inn de nødvendige opplysningene i skjemaet for lånesøknad, du vil da ved å takke ja gi samtykke til at DnB Forbrukslån gjør en kredittsjekk og innhenter informasjon om inntekt og skatt fra skatteetaten og Altinn for å sjekke om det stemmer overens med søknadsskjemaet, banken kontakter deg om du får lånet innvilget, og du følger deretter instruksjonene fra banken i henhold til legitimering og utbetaling av lånet.

Hva sier tidligere kunder om DnB Forbrukslån?

Kunder omtaler at DnB Forbrukslån er god bank, med god kundeservice med god veiledning og gode elektroniske løsninger. Dessverre så er det i tillegg en del kunder som har lagt igjen negative erfaringer med DnB Forbrukslån. Noen påpeker følgende:

  • Trege til å sette ned renten
  • Dårlig kundeservice

Ettersom DnB Forbrukslån har en stor kundekrets så er vår erfaring at det vil alltid være noen som er ikke er fornøyde. Vi oppfordrer derfor alle til å lese vurderinger, erfaringer med DnB Forbrukslån å gjøre opp sine egne meninger om dette.

Ønsker du lavere rente på dine forbrukslån hos DnB Forbrukslån ?

Da bør du kontakte banken for å høre om det er mulig å få lavere rente. Vi har ikke klart å finne ut om hvordan dette fungerer og om det er mulig der.

Som regel så er den mest effektive måten å få lavere rente på dine forbrukslån å bruke en låneagent. Dette gjelder alle forbrukslåns-banker. Da kan du søke i flere banker samtidig og la de få lov å by på deg som kunde. Scroll opp i toppen på denne siden for å finne en lenke som tar direkte til en agent.