Erfaringer med BB Bank?

Erfaringer med BB Bank?

BB Bank, tidligere BB finans AS, er en bank som har lang erfaring og driver virksomhet i ti forskjellige land inkludert Norge. BB Bank tilbyr forbrukslån, refinansiering av forbrukslån og kredittkort

Historien til BB Bank

BB Bank, som tidligere hadde navnet BB Finans AS, er en norsk filial av TF Bank AB som har konsesjon fra den Svenske Finansinspeksjonen, men som er godkjent av det norske Finanstilsynet.

Selskapet har drevet virksomhet i Norge siden 1984 og er derfor inne i sitt 36. år i drift. De drev i første omgang som finansforetak, men fikk 9. august 2017 konsesjon som bank. Det juridiske navnet på filialen er BB – TF Bank Norge.

TF Bank AB driver virksomhet i Norge; Sverige, Finland, Estland, Lithauen, Latvia, Tyskland, Østerrike, Polen og Danmark og har totalt over 2 millioner kunder og de er notert på Stockholmsbørsen.

BB Bank driver landsdekkende utlånsvirksomhet og er engasjert i forbruksfinansiering og kredittkortvirksomhet, samt innskudd. Produktspekteret til BB Bank er markedsrettet mot privatpersoner.

Hvor holder BB Bank til?

BB Bank holder til i Markeveien i Bergen sentrum og har postadresse: Postboks 956 – Sentrum, 5808 BERGEN

Hvem kan få lån hos BB Bank?

For å ta opp forbrukslån hos BB Bank må du ha fylt 20 år, ha fast inntekt og du kan ikke ha aktive inkassosaker. I tillegg til at disse kravene må være oppfylt, Vil BB Bank gjøre en kredittvurdering av deg før de kan tilby de kan gi deg et tilbud om lån i sin bank.

Hvordan er låneprosessen?

BB bank fokuserer på rask behandling av lånesøknaden. Etter vår erfaring har de fleste opplevd en rask og god låneprosess hos BB Bank.

For å søke forbrukslån hos BB Bank må du fylle ut og sende inn lånesøknaden som du finner på bankens nettside. Om du får innvilget lånet blir du kontaktet av en kunderådgiver samme eller påfølgende dag, du vil da motta lånedokumentene på e-post eller de blir sendt til din folkeregistrerte adresse. Når BB Bank har mottatt de undertegnede dokumentene, vil de sjekke at opplysningene om arbeidsforhold, inntekt og gjeld som har blitt oppgitt stemmer. Når en kredittsjekk er gjort må du legitimere deg før pengene blir utbetalt på kontoen som du oppga i lånesøknaden.

Hvor mye kan jeg få i lån hos BB Bank ?

Hos BB Bank  kan du få forbrukslån opptil 400.000. Hvor mye du kan få  kommer imidlertid an på din økonomiske status. Det er ikke mulig å vite eksakt hvor mye du kan få låne før du faktisk har sendt inn en søknad om lån til BB Bank. Denne søknaden er helt uforpliktende.

Når du søker forbrukslån vil BB Bank gjøre en kredittvurdering som sammen med opplysningene du oppgir og informasjon de innhenter vil legge grunnlaget for et lånetilbud. Det betyr at man derfor ikke vet hvor mye man vil få i lån før man har søkt.

Hvordan er betingelsene til BB Bank?

Hos BB Bank ligger rentene for forbrukslån uten sikkerhet fra 9,9% til 23 % på lånebeløp inntil kr. 20 000, rente fra 9,9% til 19,9%  på lånebeløp mellom kr. 21 000 og kr. 100 000 og en rente fra 9,9% til 17,9% på lånebeløp mellom kr. 101 000 og kr. 400 000. Etableringsgebyret er på kr 990 ,- og termingebyret er på 45 ,-.

Renten blir satt basert på kredittvurdering, informasjon de innhenter og data de sitter på selv. Det betyr ganske enkelt at renten blir satt individuelt og du vet ikke hvilken rente du får før du har søkt.

Hvordan søker jeg om lån hos BB Bank?

Du kan søke direkte på nedsiden til BB Bank ved å fylle inn de nødvendige opplysningene i skjemaet for lånesøknad, banken kontakter deg om du får lånet innvilget , du vil da ved å takke ja gi samtykke til at BB Bank innhenter informasjon om inntekt og skatt fra skatteetaten og Altinn for å sjekke om det stemmer overens med søknadskjemaet. Når det har blitt gjort en kredittsjekk vil banken kontakte deg for legitimering før lånet kan bli utbetalt.

Hva sier tidligere kunder om BB Bank?

Kunder omtaler at BB Bank er har rask og grei søkeprosess, god lånerente. raske til å svare på lånesøknad med rask overføring av penger. Dessverre så er det i tillegg en del kunder som har lagt igjen negative erfaringer med BB Bank. Noen påpeker følgende:

  • Dyr rente
  • Dårlig kundeservice

Ettersom BB Bank har en stor kundekrets så er vår erfaring at det vil alltid være noen som er ikke er fornøyde. Vi oppfordrer derfor alle til å lese vurderinger, erfaringer med BB Bank å gjøre opp sine egne meninger om dette.