ERFARINGER MED BANK 2?

Det finnes mange banker som tilbyr refinansiering med betalingsanmerkning, Bank 2 er en av de få bankene som har en lang historie og kanskje den første banken i Norge som begynte med denne typen lån. Nå finnes det veldig mange aktører som tilbyr akkurat det samme produktet som Bank 2. Nedenfor har vi listet opp noen av alternativene du har. Flere av aktørene nedenfor er agenter. Det betyr at de samarbeider med flere banker og man kan dermed hente inn flere lånetilbud.

Bank2 er en litt spesiell bank som har holdt på i mange år. Mange forbinder nok Bank2 aller mest med John Arne Riise, når han hadde økonomiske problemer og stilte opp i en kampanje for denne banken. Dette er en bank som har spesialisert seg på å hjelpe folk med betalingsproblemer og andre som av ulike årsaker ikke får hjelp av vanlig bank.

Bank2 er det man kaller for en spesialbank. De tilbyr utelukkende lån med sikkerhet i boligen til kunder som vanlige banker ikke vil ha det. Det er gjerne kunder som har inkasso eller betalingsanmerkninger som går til Bank2.

Historien til BANK2

Bank2 ble startet i 2005 av blant annet Øystein Stray Spetalen. De ble etablerte med det formålet om å tilby lån til de som av ulike årsaker ikke får lån av en ordinær bank. Banken het opprinelig B2 Finans men byttet etterhvert over til Bank 2.

Hvor holder Bank2 til?

Bank2 er en nettbasert bank med kontorer i Oslo. Adressen til Bank 2 sine kontorer er Henrik Ibsens gate 60B, 0255 Oslo. Det anbefaler at man kontakter Bank 2 på telefon eller epost. De har ingen informasjon om kunderådgivere du kan møte i person.

Hvem kan få lån hos Bank2?

I Norge så kan alle som har boliglån med ledig verdi få lån hos Bank 2. Det er noen geografiske områder de ikke dekker. I tillegg så har de krav til at du som kunde har betjeningsevne til å betale ned lånet. I tillegg så tar Bank 2 alltid en prat med deg som kunde før de tar stilling til søknaden din. De ønsker å forstå hvilken situasjon du står i, hva dine planer videre er og egentlig danne et bilde av deg som kunde. De har derfor noen standardkrav du må oppfylle, i tillegg så må du bli godkjent manuelt.

Hvordan er låneprosessen?

For å søke lån hos Bank 2 så må du først sende inn en søknad, deretter så vil en av rådgiverne hos Bank 2 ta kontakt med deg for å innhente dokumentasjon og ta en prat med deg. Dersom du blir godkjent så vil banken prøve å innhente en verdi på din bolig. Nå finnes veldig mye av dataen om boligpriser på nett men i enkelte tilfeller så vil de engasjere en takstmann så de får en riktig verdi på boligen som de kan ta utgangspunkt i.

Når Bank2 har godkjent søknaden din så vil de utbetale lånet ditt. Hvis du har søkt om refinansiering så vil banken betale ut lånene du har og eventuelle andre krav. Du blir dermed «renvasket» for betalingsanmerkninger og kan starte med blanke ark.

Hvor mye kan jeg få i lån hos Bank 2?

Du kan låne fra 250 000 og helt opp til 85% av verdien i din bolig. Det betyr at så lenge du har ledig verdi i boligen og betjeningsevne så kan Bank 2 hjelpe deg med lån.

Hvordan er betingelsene til Bank 2?

Betingelsene til Bank 2 skiller seg litt fra en vanlig bank. Kundene Bank 2 gir lån til er mer risiko enn f.eks de kundene som DNB og Nordea vil ha. Derfor er renten høyere og i tillegg så kommer det et ganske saftig etableringsgebyr.

lån med betalingsanmerkninger så opplever vi at Bank 2 har konkurransedyktige betingelser men hver sak varierer veldig. Derfor anbefaler vi at du alltid sjekker med flere først. Hvis du fyller ut vårt skjema nedenfor så kan du sammenligne alle de ledende tilbyderne på disse spesiallånene.

Hvordan søker jeg om lån hos Bank 2?

Du kan søke direkte hos Bank 2 men du kan også benytte skjema nedenfor. Da vil du bli kontaktet av en dyktig lånekonsulent som kan hjelpe deg med å finne den banken som passer best til deg og din økonomi. Det kan være spesielle banker som passer bedre til deg på grunn av geografi, inntekt eller beløpet du trenger.

Hva sier tidligere kunder om Bank 2?

Når vi går igjennom det kunder har gitt i omtaler på nett så får vi et bilde av at de som får lån i Bank 2 er svært fornøyde. Naturlig nok så er det en hel del som ikke får lån og som dermed har en dårlig opplevelse av banken. Det er selvfølgelig trist at noen ikke får lån og det er grunnen til at vi mener at du burde fylle ut vårt skjema. For det er nemlig ikke slik at alle banker tar de samme kundene, hvis du får en vurdering på din situasjon så kan du finne en bank som godkjenner din søknad.