Balanse Bank er en del av Sandes Sparebank som tilbyr spesialiserte tjenester innen refinansiering med sikkerhet, omstartslån og refinansiering med betalingsanmerkninger. Banken omtaler seg som banken for de som ikke kvalifiserer seg for lån i ordinære banker.

Historien til Balanse Bank

Balanse Bank er en del av Sandnes Sparebank som ble stiftet i 1875 og registrert som Bank i 1995. Banker teller 122 ansatte, 35 000 kunder og 3 000 næringslivskunder, noe som plasserer de blant de ledende bankene i Rogaland.

Hvor holder Balanse Bank til?

Det blir ikke oppgitt noen adresse til Balanse Bank. Siden Balanse Bank tilbyr en tjeneste som er typisk nettbaserte, betyr at du søker på nett og kontakter dem på telefon. Du finner nærmere opplysninger på nettsiden deres under kontakt oss.

Hvem kan få lån hos Balanse Bank?

Balanse Bank tilbyr refinansiering og omstartslån. Hvis du har betalingsanmerkninger og ønsker å søke om refinansiering med betalingsanmerkninger så må du eie egen bolig. Ta kontakt med banken for nærmere kontakt med banken for at de kan gi deg raskt svar på om din situasjon kvalifiserer til å ta opp lån hos de.

Hvordan er låneprosessen?

For å søke lån hos Balanse Bank må du sende inn skjemaet som du finner på deres nettsider når du trykker inn på; søk refinansiering. I skjemaet må du oppgi om du kan enten stille med bolig i sikkerhet eller har noen som kan stille med sikkerhet for deg, personlige og økonomiske opplysninger. Banken vil deretter ta kontakt med deg med eventuelle tilbud om lån.

Hvor mye kan jeg få i lån hos Balanse Bank?

Det står ikke oppgitt på nettsidene til Balanse Bank hvor mye du kan få i lån hos de. Om du har en ide om hvor mye du vil låne anbefaler vi å sende inn en søknad, der du har muligheten for å fylle inn ønsket lånebeløp, da vil banken ta kontakt og eventuelt tilby deg lån. Din økonomiske situasjon er med på å bestemme hvor mye Balanse Bank kan gi deg i lån, men de er der for å hjelpe deg på best mulig måte.

Hvordan er betingelsene til Balanse Bank?

Balanse Bank har et oppstartsrente fra 5,45 % nom, denne vil synke etterhvert som låne betales ned. Etableringsgebyret er fra 2,5% og alle lån krever sikkerhet i fast eiendom. Betingelsene vil uansett variere fra person til person og økonomisk situasjon.

Et priseksempel som blir oppgitt på siden deres er at ved et lånebeløp på 2 000 000 med nedbetalingstid på 25 år får man en effektiv rente på 5,89 %.

Hvordan søker jeg om lån hos Balanse Bank ?

For å søke om lån hos Balanse Bank må du fylle ut skjema på nettsiden deres. Du kan alternativt ringe dem om du ønsker hjelp over telefon.

Hva sier tidligere kunder om Balanse Bank?

Vi finner ikke noen anmeldelser av Balanse Bank på nettet.