Erfaringer med Axo Finans?

Axo Finans er en av de største aktørene blant låneagentene i Norge. De har aller flest kunder og er uten tvil den mest etablerte aktøren når det kommer til lån uten sikkerhet (forbrukslån). Nedenfor kan du lese informasjonen vi har samlet om dem.

Historien til Axo Finans

Axo Finans ble etablert i 2012 og var opprinelig eid av grunderne med famlie. I september 2019 så ble Axo kjøpt opp av fondet Corsair Capital. Noen av grunderne sitter fortsatt igjen med noe eierskap hvis vi skal tro pressemeldingen som ble sendt ut i anledning oppkjøpet. .

Hvor holder Axo Finans til?

Axo Finans har kontorer sentralt plassert i Oslo. De er en nettbasert låneagent og hvis du ønsker å få kontakt med dem så kan du nå dem på telefon eller epost.

Hvem kan få lån hos Axo Finans?

Axo Finans tilbyr forbrukslån og refinansiering så  alle kan søke om refinansiering hos Axo Finans. Hvis du har betalingsanmerkninger og ønsker å søke om refinansiering med betalingsanmerkninger så må du eie egen bolig. Du må ha mer enn 15% ledig kapital i boligen din, den totalte gjelden din kan ikke overstige 5x inntekten din og du må ha en gyldig verdivurdering av boligen din. Det begynner å komme gode løsninger dokumentasjon og verdivurdering av boligen så det er ikke sikkert du trenger alt dette. Likevel så kan det være smart å ha en egen verdivurdering i tilfelle du er uenig i bankene sin verdivurdering av din bolig.

Det er viktig å nevne at Axo Finans ikke er en bank og når du søker igjennom dem så er det faktisk et mellomledd. De samarbeider med banker som de formidler lån fra.

Hvordan er låneprosessen?

For å søke lån hos Axo Finans så må du først sende inn en søknad, deretter så vil en hyggelig lånekonsulent ringe deg for en samtale og deretter så vil det være en prosess. I den prosessen så prøver lånekonsulenten å kartlegge din økonomi, din bolig og din lånevne. Som med alle andre typer for refinansiering med betalingsanmerkninger så vil denne prosessen virke litt omstendelig men det er fordi at agenten og banken må være sikker på at du er motivert for å bli kvitt gjeldsproblemene, at du har betjeningsevne og minimere risiko for begge parter.

Hvor mye kan jeg få i lån hos Axo Finans?

Du kan låne fra 250 000 og helt opp til 85% av verdien i din bolig. Det står ingen maks grense eller minimum på nettsiden til Axo Finans. Vi regner derfor med at de prøver å hjelpe alle de kan etter beste evne. Normalt sett så vil det være beløp mellom 250 000,- og helt opp til 10 millioner. Det kommer an på hvert enkelt sak og selvfølgelig fordrer det at banken har midlene til å låne ut. Ettersom Axo Finans samarbeider med flere aktører så kan de tilby både 1.prioritetslån og 2.prioritetslån.

Hvilke lån en agent anbefaler varierer mye, vi anbefaler derfor at du ikke kun søker hos kun Axo Finans. Vi anbefaler alltid at man ser på alle muligheter før man signerer på et dokument.

Hvordan er betingelsene til Axo Finans?

Axo Finans er en låneagent og de vil derfor ikke ha noe med eventuelle lånebetingelser du må signere på. Når en bank har godkjent din søknad og du har akseptert lånetilbudet så forsvinner Axo Finans sin rolle her. Axo Finans samarbeider med flere av de største bankene på refinansiering med betalingsanmerkninger og forbrukslån, du kan derfor forvente deg konkurransedyktige betingelser.

Hvordan søker jeg om lån hos Axo Finans ?

For å søke om lån hos Axo Finans så må du fylle ut skjema på nettsiden deres. Du kan alternativt ringe dem om du ønsker å søke manuelt over telefon. De aller fleste låneagenter foretrekker at du bruker skjema på nettsiden.

Hva sier tidligere kunder om Axo Finans?

Axo Finans har satset hardt på Trust Pilot men dette er noe vi mener ikke viser frem det fullstendige bildet. Hvis vi ser på Facebook og Google så får man et bedre inntrykk av hva kundene sier. Enkelte klager over å få SMS og eposter fra dem. Noen kunder er strålende fornøyd og som vanlig så er det en del som ikke er fornøyd i det hele tatt.