ERFARINGER MED BLUESTEP BANK

Det finnes mange banker som tilbyr refinansiering med betalingsanmerkning, Bluestep er kanskje den største og mest anerkjente banken som tilbyr refinansiering med betalingsanmerkning. Nedenfor finner du en lenke til skjema hos Bluestep og et lite utvalg av andre banker som tilbyr det samme. De aller fleste som ønsker å søke om et lån fra Bluestep eller andre banker vil være tjent med å søke flere gangen for å sammenligne lånetilbud. Det er veldig enkelt å søke, klikk deg inn på lenken og søk. Det er gratis og uforpliktende å søke!

250.000 – 10.000.000
Lånebeløp

3.99% – til 14.49%
Rente

18 år
Min. alder

1 – 30 år
Nedbetalingsperiode

Annonse

Effektiv rente 6,57% v2,5mill o/30år Kost. kr 3.118 415. Tot. kr 5.618.415

250.000 – 10.000.000
Lånebeløp

1 – 30 år
Nedbetalingsperiode

3.99% – til 14.49%
Rente

18 år
Min. alder

Annonse

Effektiv rente 6,57% v2,5mill o/30år Kost. kr 3.118 415. Tot. kr 5.618.415

Adservice Comparison Feed: Could not find feed with ID "feed-id-990"

Våre erfaringer med Bluestep er veldig gode. Dette er en bank som har holdt på i mange år og som har svært dyktige ansatte som jobber for at kundene skal få en god opplevelse. Dette er en bank som passer veldig godt til deg som har økonomiske problemer eller som prøver å rydde opp i gjeld som stammer fra forbrukslån og inkasso. 

Bluestep Bank er en bank som vi kaller for en spesialbank. De tilbyr utelukkende lån med sikkerhet til mennesker som vanlige banker har sagt nei til og sparing til kunder som ønsker en god rente. I Norge var Bluestep en av de første bankene som begynte å tilby lån til det andre banker definerer som «dårlige betalere». I tillegg så har Bluestep spesialisert seg på lån til mennesker som av andre årsaker ikke får boliglån av tradisjonelle banker. 

Historien til Bluestep

Bluestep er opprinelig en svensk bank som ble etablert i 2004. I 2010 så etablerte Bluestep seg i Norge og satset mot markedet ingen andre banker ville ta i, refinansiering med betalingsanmerkninger..I Sverige så tilbyr Bluestep Bank refinansiering med sikkerhet og forbrukslån med betalingsanmerkninger. De har hatt en enorm vekst i både Sverige og Norge over de siste årene. Bluestep er eid av investeringsfondet EQT. 

Hvor holder Bluestep til?

Bluestep er en nettbasert bank med kontorer i Oslo og Stockhom. Adressen til Bluestep sine kontorer er Skippergata 31, 0106 Oslo. Det anbefaler at man kontakter Bluestep på telefon eller epost. De har ingen informasjon om kunderådgivere du kan møte i person. 

Hvem kan få lån hos Bluestep?

I Norge så kan alle som har boliglån med ledig verdi få lån hos Bluestep. Det er noen geografiske områder de ikke dekker. I tillegg så har de krav til at du som kunde har betjeningsevne til å betale ned lånet. I tillegg så tar Bluestep alltid en prat med deg som kunde før de tar stilling til søknaden din. De ønsker å forstå hvilken situasjon du står i, hva dine planer videre er og egentlig danne et bilde av deg som kunde. De har derfor noen standardkrav du må oppfylle, i tillegg så må du bli godkjent manuelt. 

Hvordan er låneprosessen? 

For å søke lån hos Bluestep så må du først sende inn en søknad, deretter så vil en av rådgiverne hos Bluestep ta kontakt med deg for å innhente dokumentasjon og ta en prat med deg. Dersom du blir godkjent så vil Bluestep prøve å innhente en verdi på din bolig. Nå finnes veldig mye av dataen om boligpriser på nett men i enkelte tilfeller så vil de engasjere en takstmann så de får en riktig verdi på boligen som de kan ta utgangspunkt i. 

Når Bluestep har godkjent søknaden din så vil de utbetale lånet ditt. Hvis du har søkt om refinansiering så vil Bluestep betale ut lånene du har og eventuelle andre krav. Du blir dermed «renvasket» for betalingsanmerkninger og kan starte med blanke ark. 

Hvor mye kan jeg få i lån hos Bluestep?

Du kan låne fra 250 000 og helt opp til 85% av verdien i din bolig. Det betyr at så lenge du har ledig verdi i boligen og betjeningsevne så kan Bluestep hjelpe deg med lån. Det er ingen øvre grense på lån hos Bluestep men de færreste låner mer enn opp til 5 millioner i Bluestep. 

Hvordan er betingelsene til Bluestep? 

Betingelsene til Bluestep skiller seg litt fra en vanlig bank. Kundene Bluestep gir lån til er mer risiko enn f.eks de kundene som DNB og Nordea vil ha. Derfor er renten høyere og i tillegg så kommer det et ganske saftig etableringsgebyr. Heldigvis så har Bluestep veldig fine modeller som gjør at du kan få renten ned etterhvert og du kan når som helst bytte over til en annen bank. 

lån med betalingsanmerkninger så opplever vi at Bluestep har konkurransedyktige betingelser men hver sak varierer veldig. Derfor anbefaler vi at du alltid sjekker med flere først. Hvis du fyller ut vårt skjema nedenfor så kan du sammenligne alle de ledende tilbyderne på disse spesiallånene. 

Hvordan søker jeg om lån hos Bluestep?

Du kan søke direkte hos Bluestep men du kan også benytte skjema nedenfor. Da vil du bli kontaktet av en dyktig lånekonsulent som kan hjelpe deg med å finne den banken som passer best til deg og din økonomi. Det kan være spesielle banker som passer bedre til deg på grunn av geografi, inntekt eller beløpet du trenger. 

Hva sier tidligere kunder om Bluestep Bank?

Når vi går igjennom det kunder har gitt i omtaler på nett så får vi et bilde av at de som får lån i Bluestep er svært fornøyde. Naturlig nok så er det en hel del som ikke får lån og som dermed har en dårlig opplevelse av Bluestep bank. Det er selvfølgelig trist at noen ikke får lån og det er grunnen til at vi mener at du burde fylle ut vårt skjema. For det er nemlig ikke slik at alle banker tar de samme kundene, hvis du får en vurdering på din situasjon så kan du finne en bank som godkjenner din søknad.