For å kontakte Conta kan du fylle ut skjemaet på deres nettsider eller sende e-post til kundeservice@conta.no

Hva sier andre kunder om Conta Inkassoselskap?

Vi finner ingen kundeomtaler om Conta inkasso.

Hva burde jeg gjøre om jeg uenig i et inkassokrav?

Om du mottar et inkassokrav som du ikke er enig i bør du kontakte Conta så fort som mulig. Gjennom å fylle ut deres kontakt skjema eller sende e-post til kundeservice@conta.no

Forbrukertilsynet anbefaler at man kontakter inkasso-selskapet i tillegg til selskapet som har hyret/solgt inn inkassoselskapet for å bestride inkassokravet. Det anbefales også, om ønskelig, at man ber om mer informasjon rundt kravet man er uenig i.

Hvordan kan jeg sjekke om jeg har krav hos Conta inkasso selskap?

Om du lurer på om saken din er avsluttet eller ikke kan du ta kontakt med Conta på e-post: kundeservice@conta.no eller fylle ut skjemaet på nettsidene deres.

Hva burde man gjøre om man har fått et eller flere inkasso-krav?

Om du har fått et eller flere inkassokrav bør du få oversikt over økonomien ved å finne ut hvor mye du har i samlet gjeld. Deretter bør du kontakte selskapene som har sendt deg krav og prøve og forhandle ned gjelden. Om man ikke har råd til å betale er det gunstig å få til en avtale om en nedbetalingsplan for gjelden som er justert til din økonomiske situasjon. Jo raskere man får på plass en plan for hvordan nedbetalingen skal skje, jo bedre. Det er viktig at du viser interesse for å finne en løsning på problemet.

Om man har mye gjeld med inkasso og/eller betalingsanmerkninger og eier egen bolig kan man søke refinansiering med betalingsanmerkninger der man få samlet alle krav og lån i ett og samme lån. Slike lån er kostbare og anbefales derfor kun til de som ikke har andre utveier for å kunne betale ned gjelden. Det anbefales derfor at man får en oversikt over sin økonomiske situasjon for å finne det beste løsningen for å betale ned gjelden.