Boliglån med betalingsanmerkning

Betalt plassering - Søk om boliglån med betalingsanmerkning her!

Hvis du eier egen bolig så kan du refiansiere hele din gjeld med sikkerhet i boligen din. Dette kan gi deg en bedre rente og gjør at man i mange tilfeller kan betale ned sin gjeld raskere. Søk om refinansiering fra Finanstipset og få hjelp!

låneeksempel eff.rente 15,84%, 65.000, o/5 år, etabl.geb. 950, Totalt: 92.334

Dersom du har fått en betalinganmerkning aå vil det være vanskelig å få kreditt og lån. Dette er fordi at bankene tar noe som kalles en kredittsjekk før du får innvilget lån, i tillegg så sjekker de din informasjon i gjeldsregisteret. Det betyr at dersom du har en betalingsanmerkning så vil banken i de fleste tilfeller si nei på din lånesøk. Grunnen til at de sier nei er fordi du har blitt stemplet som en dårlig betaler. De ser ikke på hvorfor du har en betalingsanmerkning eller prøver å forstå din økonomi. For en vanlig bank så betyr det at du har en betalingsanmerkning at du er en dårlig betaler og den risikoen vil de ikke ta. Dette er veldig synd da det finnes veldig mange nordmenn med gjeldsproblemer men som har ledig verdi i boligen. Når banken da sier nei så blir veldig mange presset til å tvangsselge boligen. Dersom banken hadde gitt boliglån med betalingsanmerkninger så ville man kunne fått refinansiert bort betalingsanmerkningene

Disse bankene gir deg boliglån med betalingsanmerkning 

Heldigvis så finnes det en løsning på dette, det finnes nemlig flere banker som lar deg låne penger med betalingsanmerkninger. Dette er banken som vi kaller for spesialbanker som har spesialisert seg på nettopp dette med å låne ut penger til mennesker som sliter med økonomien. Med et lån fra disse bankene så kan du betale bort alle betalingsanmerkninger og dermed heller fokusere på hvodan du kan komme deg ut av gjeldsproblemene. For å kunne søke om boliglån med betalingsanmerkning så må du oppfylle noen enkle krav fra banken. Dersom du oppfyller alle disse så vil du ha en god sjanse for å få lån. 

Ledig verdi i boligen 

Med ledig verdi så mener vi at du må ha verdier utover de 15% Finanstilsynet krever at du har. Hvis du er usikker på om du har ledig verdi i boligen så kan du enkelt søke hos banken og de vil gi deg et svar. Dersom banken er usikker på verdien på boligen din så vil de i enkelte tilfeller sende en egen takstmann for å vurdere boligen din. 

Skattepliktig inntekt 

For at banken skal kunne gi deg lån med betalingsanmerkninger så må du ha en skattepliktig inntekt. Det kan være uføretrygd, pensjon men aller helst en god inntekt. Vi vet at disse bankene som gir boliglån til folk med betalingsanmerkninger ofte fortrekker kunder med en god inntekt. Det viktigste er likevel at du har en fast inntekt som ikke varierer stort. 

Vilje og motivasjon til å endre atferd 

Veldig mange tror at disse bankene kun vurderer din søknad elektronisk, slik som mange andre banker gjør med vanlige søknader om boliglån. Slik er det ikke, flere av bankene som tilbyr denne typen lån ønsker å snakke med deg som kunde. Det er for å forstå litt hvem du er og hva som er grunnen til at du har havnet i dette uføret. Dette er som regel en del av den totale vurderingen til banken før gir den endelige beslutningen om de sier ja eller nei. 

Geografi 

Dette er et annet viktig punkt men som de aller fleste oppfyller. Dette er banker som tar mye risiko på deg som person derfor vil de ta mindre risiko når det kommer til beliggenheten av boligen. Det er noen kommuner med et ufordrende boligmarked som disse bankene ikke vil ta pant i. Dette er typisk områder i nord hvor det er et lite eller ikke eksisterende boligmarked. For de aller fleste nordmenn så vil dette være helt uproblematisk. 

Hva skiller boliglån med betalingsanmerkning med et vanlig boliglån?

Den eneste forskjellen på denne type boliglån sammenlignet med et normalt boliglån er at lånet har høyere rente og et etableringsgebyr. Dette høres kanskje litt urettferdig ut men dette handler om risiko. Banken tar mer risiko og har dermed høyere kostnader enn en ordinær bank som tilbyr ordinære boliglån. Hvis man sammenligner med alternativet som ikke er å få lån så er dette en god løsning for de aller fleste. Etterhvert som man får «renvasket» økonomien så vil de fleste flytte lånet til en ordinær bank med vanlig rente. 

Hvilke banker tilbyr boliglån med betalingsanmerkninger? 

Nedenfor kan du se en liste over banker som tilbyr refinansiering med betalingsanmerkning. Du kan klikke deg inn på hver bank for å lese mer om dem og våre erfaringer med dem: 

Nordax

Bluestep

Bank 2

MyBank

Kraft Bank

Hvordan søke om boliglån med betalingsanmerkning?

Det er bare å klikke på knappen «til søknadsskjema» så vil vi sende inn din søknad til en agent. Denne agenten vil så se på din sak og prøve å finne noen gode løsninger for deg som kunde. Du vil bli oppringt av en dyktig saksbehandler som preparerer din sak for bankene. På denne måten så kan banken få presentert din sak med korrekte opplysninger og du som kunde får uavhengig person å forholde deg til. Det er en fordel å søke hos flere banker samtidig så du kan sammenligne løsninger opp mot hverandre. 

 

Annonse!

Refinansier din gjeld og start på nytt

låneeksempel eff.rente 15,84%, 65.000, o/5 år, etabl.geb. 950, Totalt: 92.334